S Manikumar angkat sumpah sebagai Exco Kedah 13 April 2009

S Manikumar dan Dato' Seri Azizan Abdul Razak

MENANG...Menteri Besar Kedah, Dato' Seri Azizan Abdul Razak mengangkat tangan calon Parti KeADILan Rakyat (PKR) S Manikumar apabila tiba di pusat penjumlahan undi pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri Bukit Selambau di Sekolah Menengah Teknik 1 semalam. Foto BERNAMA.

ADUN Bukit Selambau yang baru, S Manikumar akan mengangkat sumpah sebagai Anggota Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (EXCO) pada hari Isnin depan, 13 April 2009 di Istana Anak Bukit, Alor Setar, Kedah.

Manikumar juga akan mengangkat sumpah sebagai ADUN di hadapan Speaker DUN Kedah, Dato’ Dr Abd Isa Ismail di Dewan Undangan Negeri pada 19 April nanti. Berita ini telah diumumkan oleh Menteri Besar Kedah sendiri, Dato’ Seri Azizan Abdul Razak selepas mendapat perkenan daripada Sultan Kedah pagi tadi.

S Manikumar, 35 tahun akan memegang portfolio Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Hal Ehwal Masyarakat Siam, Koperasi, Perpaduan Pekerja Ladang dan Hal Ehwal Masyarakat India yang pernah dipegang oleh penyandangnya V Arumugam apabila melepaskan jawatan berkenaan pada 8 Februari lalu.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: