Pemilihan saya sebagai calon, doa rakyat – Dato’ Seri Nizar

Dato' Seri Ir Mohammad Nizar Jamaluddin

Dato' Seri Ir Mohammad Nizar Jamaluddin

Calon PAS, Dato’ Seri Ir Mohammad Nizar Jamaluddin mengucapkan terima kasih kepada pucuk kepemimpinan PAS dan rakyat kerana memberi kepercayaan kepadanya untuk bertanding pada pilihan raya kecil Bukit Gantang pada 7 April ini.

Sambil menyifatkan pemilihannya sebagai doa rakyat, beliau berkata, usaha PAS menerusi Pakatan Rakyat (PR) menampakkan perkembangan positif ke arah beroleh kemenangan.

“Segala doa dan usaha rakyat sejak peristiwa peralihan kuasa daripada PR kepada Barisan Nasional (BN) bulan lalu telah menampakkan positifnya.

“Dengan ini, saya merakamkan penghargaan kepada PR dan PAS kerana memilih saya sebagai calon,” katanya kepada pemberita selepas majlis pengumuman calon oleh Presiden PAS, Dato’ Seri Abdul Hadi Awang di sini, malam kelmarin.

Menurut Mohammad Nizar, beliau akan memenuhi kehendak dan hasrat kerajaan rakyat serta segala janji dalam pilihan raya umum lalu.

Katanya, simpati dan sokongan pengundi Parlimen Bukit Gantang bermula daripada Kuala Sepetang, Trong, Changkat Jering dan kawasan berhampiran amat dialu-alukan.

“Setelah berhempas pulas naik dan turun mahkamah, mereka telah memberikan keputusan di mana juri menyokong PR. Oleh itu, 7 April ini akan diterjemahkan niat kemenangan dan inilah hadiah untuk seluruh rakyat Perak,” katanya. Sinar Harian Edisi Perak

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: