Bowling AIC di Ampang Point…

Ahad, 27.07.2008 yang lalu, aku telah menyertai satu pertandingan bowling yang telah dianjurkan oleh AnwarIbrahimClub.com Lembah Kelang di Ampang Super Bowl, Ampang Point Shopping Centre, Ampang, Selangor. Pertandingan bermula pada jam 3:30 petang. Sebanyak 10 buah kumpulan telah ditetapkan dan setiap satu kumpulan tersebut telah diwakili oleh 4 orang pemain yang terdiri daripada ahli-ahli AIC.

Ahli-ahli AIC yang hadir terdiri daripada mereka yang menetap di sekitar Lembah Kelang, Melaka, Johor, Pahang, Sarawak dan UK. Upacara perasmian telah dilakukan oleh Ketua Angkatan Muda KeADILan (AMK) Malaysia, saudara Shamsul Iskandar Mohd Akin. Selepas pertandingan berakhir, mereka yang hadir telah dijamu dengan makanan-makanan yang telah dibawa oleh rakan-rakan AIC yang terlibat. Konsep makanan adalah berkonsepkan pot luck. Saudara Shamsul juga telah menyampaikan barangan berupa hamper kepada 3 buah pasukan yang berjaya memperolehi jumlah jatuhan tertinggi dalam pertandingan tersebut.

Kemeriahan suasana jelas dirasakan oleh semua ahli AIC yang hadir pada hari itu. Objektif pertandingan ialah untuk mengeratkan hubungan dan juga sesi berkenalan bagi ahli-ahli baru AIC yang baru sahaja menyertai aktiviti kelab ini. Diharap pertandingan bowling ini akan dijadikan acara tetap di dalam kalendar tahunan AIC pada masa akan datang.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: